Monday, July 4, 2011

Aksi Panas



Aksi panas dari KFC, gua tahu ramai dah lihat video ini. dari blog obe, bom321, dan banyak lagi blog dah cerita pasal aksi panas nih. apa yang gua nak cakap, benda benda nih dah lama, sebab nya si pemakai berbaju merah. baju merah KFC dah tak pakai, warna biru macam gua pakai sekarang, looks sweet and gorgeous bila pakai baju warna biru, bukan warna kuning ya anak anak itu dah salah maksud. tapi kemungkinan brader nih masih wujud di restoran KFC lagi, gua marah dan benci bila ada perosak bangsa bangsa KFC macam nih kalau kalau masih wujud. sebab penangan nya pasti kena dekat bebudak KFC yang lain nanti.

gua dah rasa, ramai dah rasa lepas lihat video aksi panas ini. sebab lepas nih pasti KFC akan lebih berhati hati memilih perkerja, tak kurang juga cctv di letakkan di tempat cooker. lepas nih bebudak cooker, back up, cashier dan csc pasti tak boleh nak curi tulang macam gerak geri mereka pasti diperhati dari pelbagai sudut. restoran KFC i-city tempat gua kerja, percaya tak percaya kami bukan dari golongan dari perosak bangsa bangsa KFC macam dalam video ini. kami masih suci dan masih kekal dengan sikap mengikut procedure dalam menghasilkan produk dari KFC sendiri. kami bebudak nerd dan skema, percaya lah..

2 comments:

Piasara said...

"lps tgk aksi ni terus akak tak lalu nak mkn KFC...mmg lah benda ni jadi dah lama..tp terbayang bayang jer video tu...rasa geram dan marah sgt..kenapalah ada ank2 melayu kita yg tak de akal yg waras dn sanggup buat perkara yg jijik mcm ni?"

muzakkir said...

peh!