Sunday, May 1, 2011

Cerita HANTU versi seram



cerita hantu nih sangat real, kalau tak percaya dari gua meh lah layan. sinopsis ? macam biasa cerita yang menarik, hasil dari idea beberapa kawan kawan gua. mungkin idea mereka di adaptasi dari Movie hantu di Malaysia. apasalah nya kalau beginner macam kami nih mempergunakan idea yang dah pun wujud, malah menambahkan kembali keceriaan industri HANTU HANTU di Malaysia mungkin ?

starring dalam video ini, brader juff, syah dan peri, gua just jadi cameraman je. adalah juga kepentingan gua dalam menjayakan video ini. serius gua respek dengan hasil kerja dan olahan yang dijayakan mereka. sem depan, sem last untuk gua pula hasilkan video segempak ini !

15 comments:

farhan said...

cite betul ke tipu ni.ada hantu btul ke

k_Own said...

hehe layan lah dulu brader. hehehe

farhan said...

mcm tipu je...haha berlakon ye

k_Own said...

haha tuh lah berlakon je, tapi mungkin pernah JADI ? hehehe..

farhan said...

ye ke apa yg terjadi..aku penah jgk dgr suara hantu real punya tapi blum tengok lagi.

k_Own said...

sies pernah ? selama hidup gua dalam muka bumi nih tak pernah lagi ah yang pelik. gua serius tak nak jumpa. apa nak buat kalau dah terjumpa kan ? hehehe

k_Own said...

hehehe.. kan kan oooooooomeel...

kalau malu boleh ?

yoi said...

gaya geli boleh? kirim salam kat encik jup eh, sy nk jadi kipas susah mati dia lah. :P

erk. apsal malu? dah penat2 buat xkan untuk tunjuk dekat lecturer je?

k_Own said...

okeh..

ouhhh, ntah lah awak. konpiden kurang lah. hehehe

farhan said...

video apa cari hantu ni..pelik btul assingment ni

k_Own said...

bukan bro, kitaorang blaja bahasa, kena buat vid. tapi bebdak nih buat tema hantu. so jadi lah cerita hantu. hehe

therosputih said...

taknak klik video tu...hakhakhak..taknak tgk...

Chik Bulan said...

sound die seyes seram.. huhu.. gile la tgk gaye mcm assg bahase cina..tp video cm agak beriya la klau untuk subjek bahasa.. huhu

k_Own said...

cgu : hehehe. asal x nk tgk tahh ?

k_Own said...

muna : hehe..tuhh lah kreatif nye mmbe membe gua nih..jgn teruja sgt eh. hehehe