Wednesday, May 4, 2011

Cerita HANTU versi seram - 2

 
ini video kedua CERITA HANTU, video rakan rakan gua juga. tapi kali ini adalah versi bahasa jepun. mungkin agak skema kalau korang korang tahu perbualan mereka dalam bahasa JEPUN. serius video ini pun smart, apa yang lebih menampakkan smart nye ialah jalan cerita dari video yang gua post kan hari itu adalah lebih kurang. mungkin terdapat penambahbaikkan dari jalan cerita. thumbs up untuk brader oney, botak, din dan aqeel.

gua suka ayat ini, JANGAN BIARKAN DIRI ANDA DISELEBUNGI MISTERI, jangan lah korang nak pertikaikan wujudnya alam yang lain dari alam manusia ini, kerana ia nya benar benar belaka.

6 comments:

yoi said...

igt u repost cerita hantu cina tu. hahhaa xPELAHSAN!

k_Own said...

cik yoi : nih best. try lah layan. jgn d risau kan sebab tak ada yang terkejut sgt. dun worry eh...

yoi said...

dah la tempah pun nak sama. aiyo. mentang2 lah alih bahasa

k_Own said...

cik yoi : mungkin sama. tapi ada juga kelainan dia kan ? lgpn group nih punyer citer. yang cina tuh cuma ambil aja jalan cerita. yang ini ialah original jalan cerita. hehehe

yoi said...

arab pun mcm ni ke? kami mahukan ARAB! sekarang juga. kalau x, xnk buka blog ni dah. hahahhah :P

k_Own said...

cik yoi : ishhh, kami buat ye biasa biasa je lahh, cerita boring je.. nanti lah sy tunjukkan ok !