Sunday, January 16, 2011

Syeera Sanders next Ana ?


layan lagu nih dulu !


bisakah dia mencintaimu?
bisakah aku mencintaimu?
bisakah dia memilikimu?
bisakah aku memilikimu?
mungkin dia yg terbaik untukmu
dan kini aku harus berundur

lebih baik kau pergi padanya
lebih baik kau memilih dia
jgn pernah kau hiraukan hatiku
lebih baik kau pergi padanya
lebih baik kau memilih dia
pergilah kau padanya, aku rela

bisakah dia mencintaimu?
bisakah aku mencintaimu?
bisakah dia memilikimu?
bisakah aku memilikimu?
tp tak mengapa aku sedia
berundur dan merelakan dia

aku cuba dan cuba bertahan untukmu
walau ia menyakiti, aku bertahan untukmu


will Syeera be next Ana ?


LOL ! dia nih from Brunei lahh, confirm die bukan next Ana Raffali. even style die semirip Justin Bieber dan Ana Raffali. tapi die tetap tak boleh nak jadi next Ana, kalau kalau die nih jadi warganegara Malaysia, rasanya boleh kot ! apa lagi Syeera ? jom tukar warganegara. nanti boleh kot masuk AJL. si Syeera nih masih muda, orang Brunei tuhh, belajar di O-level, duduk bukan di bahagian semenanjung, sekali lagi bukan juga dari Malaysia. sayang nye Syeera.


kalau lah dapat dengar die nyanyi depan aku ?

well kebanyakkan lagu lagu dia adalah Cover dan Original. maksud cover di sini dia nyanyikan lagu dari album orang, dan original pula die buat lagu sendiri. ye Syeera memang berbakat dalam penulisan lyric macam Ana Raffali kan si Syeera nih ? tengok lahh lagu die dari video di atas, layan kot bila nyanyikan bersama lyric lagu. Style habis lahh Syeera. antara banyak banyak video die yang video nih lah paling dapat sambutan. paling aku suka, die buat cover lagu Bunkface-Dunia. memang die bawa lagu tuh dari style die sendiri ! serius aku dah mula kagum dekat Syeera ! nanti awak update lahh lagi lagu terbaru ye. 


keep it up Syeera ! i love your voice.


p/s : masih menunggu kalau kalau orang Malaysia pulak macam Ana. akan ku terbit kan kisah nya. mangsa terbaru ialah Syeera Sanders. apa lagi jom terjah lagu lagu die dekat youtube !

19 comments:

niesz said...

comel nyer..suare sedap lak tu..packaged nie..ehe..

Piasara said...

waaa...sedihnya tak dapat dengar lagu dia,lagu apa2 pun tk leh dengar skrg ni sbb something wrong dh berlaku kt 'sound' komputer ni..next time je lah dengar..tq 4 the info...akk sibuk ngan ank2 je lah smpai tk sempat cari info..

Nabila Nadzeri said...

suara mantap ohh >,<
macam justin bieber

k_Own said...

niez : memang betul punn. package gituhhh...

k_Own said...

kak pia : ye ke ? sibuk kan akak skang. bgus lahhh. btuah anak anak akak kan ? hehehe.

akan ku update selagi termampu ye kak.

k_Own said...

nabila : apa ? macam justin bieber. oh tidak. die nih lagu unik ok. hehe

therosputih said...

dah lama tak terjah youtube, ni y nak terjah nih...

Kiki Syakila said...

Haah pna dengar lagu dia oh dulu. Banyak yang best2. Suara sedap kot! :D

k_Own said...

kak ros : hehehe... best best...

k_Own said...

kiki : tuh lahh sedap kan ? hehehe...

Noor Arikal Mohd Razali said...

serious dia ni comel dan suara dia , fuhh . best !

masshie mastura said...

bolehhla. ce ikhwan dgr najwalatif nie nyanyi. cari kat youtube. sdp2. org m'sia lagi tuuu.

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

best plak dengar lagu2 dier bawak. comel jer. hehee....
naz login youtube, trus subcribe :)

k_Own said...

noor : suara die memang sangat best ! hehe

k_Own said...

mashie : i dah taw die tuh, tp cik epal dh post kot. hehe

k_Own said...

naz : jomm. hehe

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

grr, internet slow, tak pt dgr vid nihh. nnt dtg balik nk dgr syeera nyanyi!!!!!

Anonymous said...

syeera org dlu duk melaka lah..pasttu dia pindah brunei...

Anonymous said...

bkn dyer neyh warganegara msia meh ?