Friday, January 14, 2011

Penangan Abang BEN


ada apa dengan penangan nih ?

Tersenyum habaq hang lihat gambar yang aku crop kat atas nih, nak tahu kenapa ? sebab aku join segmen bersama Abang Ben, then tuh hasil nya. serius tak rugi apa apa kalau kita join segmen nih. untung dapat ada lah, silap silap Abang Ben nih promote blog kita ? 

wowwww bangga nye biler orang yang agak famous di blog men TAG aku. HAHA ! ada nampak nampak riak di situ. 

sebenarnya ada penangan abang Ben tag aku dekat blog die, pertama aku dapat traffic yang agak tinggi tetiba serta request follower yang ramai. sesemua tuh penangan yang tak terhingga aku dapat masa pagi tadi. serius ramai betul yang datang. terpaksa lah juga aku melayan kerenah keranah mereka dengan menyedia kan teh dan biskut kering, tuh je yang ada kan ? tak di layan kata nya tuan rumah sombong. tapi apa salah kan kalau kita melayan yang mengunjung. murah rezeki beb !

Thanks  abang Ben. bro memang blogger yang waa sanjung gituh, ye laahh, bro ada style sendiri kalau menulis. lagi lagi semua kisah yang bro ngomel kan ? semua nya berkisar kan apa yang kita lalui seharian. then abang ben nih ? serius rajin betul meng update blog die. kadang durasi update yang baru dengan yang lama gap die dalam 1 jam gituhh. CEPAT BEB ! then cerita cerita dia memang best. nih link die : KLIK KLIK 

sekali lagi saya ucap terima kasih yang tak terhingga dekat abang Ben ! lepas nih abang Ben ajar lahh saya nak jadi taff cam abang Ben ? HEHE badan ku kecil kot. nak main ragbi pun tak terdaya nak habaq nih !

jejak kasih kot ? 

then masa abang Ben duk layan layan blogger gegar U nih. aku terjumpa kawan lama aku. tak sesangka aku yang die nih pun ada blog. tuh pun sebab abang ben TAG nama dia dekat gambar atas. HAHA ! tak sangka beb ! reunion kecil kecilan kot. 

jeng jeng....

cute shial die nih ! HAHAHA

nih lah kawan aku FAHMI BIN JAAFAR nama dia. babeng ahh die nih. muka die cute lagi kot ? masa sekolah rendah die nih, pehhh serius waa cakap beb ! die nih kan sentiasa menjadi rebutan para para gadis yang cute miut kot. aku lak yang jeles kan ? HAHA ! serius tuh semue fakta beb. dan die nih kan waa cakap sama luu, dah lah pandai, atlet sekolah, comel, lari laju plak tuh senang cerita jejaka lengkap waktu era tuhh. serius aku salute die nih. tengok aje lah muka die nih. HAHA ! macam babeng, gay ke aku nih describe lelaki ? HAHA !

dulu dulu die nih ada juga lah sejarah hitam bersama, ntah berapa kali dah aku gaduh dengan die nih. dulu dulu kan korang macam tak tahu je kan ? dulu dulu kan kita selalu ejek nama nama bapak, atuk sampai lah ke moyang kita ? masa sekolah rendah ! alaahh tipu lah korang tak rasa. aku berani bet, mesti ada punyerr. then masa aku sekolah rendah sama sama dengan dia, kami selalu ahh mengejek nama nama yang tak patut, sampai bergaduh kot ! lepas bergaduh tuh kami baik baik balik lahh. bese lah dulu kecik kecik mana rasa tahan sabar kan ? serius dulu dulu waa takut dengan die nih. sebab apa ? sebab die nih lagi kuat dari aku ! tak nak aku kena tumbuk dengan die. lariiiikkkkkkk !

tuh lah cerita lama aku dengan die nih, ada banyak pahit manis dengan die nih. so lepas nih jom lah fahmi buat reunion untuk dak dak mawar, dengar cerita bebudak perempuan kan ? sekarang dah kiut miut kot ! dulu hingusan jee. aku lak yang still hingusan sampai lah sekarang. jomm fahmi buat reunion.

fahmi pasal ragbi tuh ? ha laaa cerita lama beb ! kalau nak rematch pun boleh. aku dah tak hebat pun. HAHA ! wehh jom lah tengok bebudak ansara pulak main. aku main kot untuk SEMASYUR. 

nak tahu apa si fahmi nih cerita dekat aku ? sila lahh klik sini pulak link nih : jumpa gay K_OWN ada patut dia kata aku gay ? korang jangan percaya pulak. aku tak gay lahhh. seperti kata muzz. keon still lelaki sejati beb !


macam siot ang FAHMI ! HAHAHAHA !

blogspot fahmi : http://daunputihmerah.blogspot.com/ ( style shial nama blog die ! )

p/s : fahmi nih cute apa ? apa lagi sapa sapa yang single tuh pergi lahh usha usha die nih. HAHA ! 

16 comments:

forever love said...

byk ny cter dalam satu entry..hihihi...tahniah erk..semoga terlayan semua penerjah taw..jgn xlayan..akan di label sombong nanti..

therosputih said...

gile syial kawan kau nih...akak berkenan...kwang3...opsss...

Piasara said...

habaq mai satttt....tudia tak tau nak kata apa lagi,panjang bejela baca sampai lebam bijik mata.Apapon semoga ang sukses dalam dunia study ang dan dunia blog nooo.Amin,

hana_aniz said...

ehem ehem.

serius cm gay friend. hakhak

fatinyana said...

waahhh abg ben tuh..femes jap hehee

eddy syrol said...

mahsyukkk :)

AMI.FAHMI said...

hahahha. cibai cakap aku gay pulak. gambar tu tknak gay lagi. gua ada awek laa gilaa... hahahahaha!!!!!!

PinQib said...

betoi. wuuh
biler la kita nak ditag oleh orang femes ni.. T-T

|I love BADANG|Siapa RAGAD WALEED AL KURDI? |

k_Own said...

atiq : hehe, panjang ke ? well ketika semangat kot ! btul btul tuh atiq !

k_Own said...

kak ros : hahaha apa lagi ? p lah ngorat die balik kak. hehe

k_Own said...

piasara : tima kasih sgt sgt kak ! hehehe...

k_Own said...

hana : im not gay okay !

k_Own said...

fatin : famous lagi abang ben !

k_Own said...

eddy : memang masyuk ! haha

k_Own said...

fahmi : haha nasib lahh. lu ckp kat waa dulu. ngeh3

k_Own said...

pinqib : senang je. pergi lah ikot segmen abang ben nih ? haa kan dah leh tag. hihi