Sunday, January 23, 2011

Hancur Hati ku !



bila duduk layan youtube bersama kengkawan terpampang video ini dekat komputer aku. apa yang aku perasan dekat video ini lebih pada mesej. mesej ialah, hati penulis lirik tuh dah hancur ! bila hayati betul betul video nih. wanita yang die suka dah pergi dekat orang yang lagi better dari die. hancur hancur hatiku, hancur hancur hatiku. tuh lahh model lirik die nih. macam siot pun ada juga aku rasa ! 

persoalan sekarang ?

Betul ke wanita atau lelaki akan jua pergi untuk mencari lagi better yang ada sekarang. still tak cukup apa yang ada ? semestinya itu lah yang ada dalam kotak minda mereka. mereka nak sesuatu yang lagi hebat dari apa yang mereka ada. aku jua tidak lari dari sifat sifat ini. aku MANUSIA ! 

" semoga manusia sentiasa di ingat akan kekuasaan ALLAH, supaya kita tidak lari dari tujuan untuk hidup di muka bumi NYA "

16 comments:

Atqhsykla said...

http://liveandfabulous.blogspot.com/2009/06/ohh-see-this.html read this. Sama cerita. Haha :D lawak2

Cik NurulZaty said...

:(

k_Own said...

hehehe. wan punyer citer serius sgt ehh ? hahaha...

k_Own said...

cik zaty: kenapa nih ?

Piasara said...

lari lah lari...masalah kat mana2 pon ada dan tetap datang.Tk semestinya yg better itu adalah better dr yg lg satu tu..

therosputih said...

pergi pada someone better tu sbb dia rasa tak selamat ngan yang dia ada sekarang, kalu dia rasa selamat, secure ngan apa yang dia ada sekarang, tak heran pun ngan orang lain even org tu better than dia ada sekarang...

peringatan buat akak jugak...

niesz said...

bersyukur la ngn ape yg ade..hhe..poyo kan niesz..:)

biella93 said...

hee . betol tuh . manusia tak pernah nak b'syukur :)

imz said...

hehe...cute lagu ni...

k_Own said...

kak pia : hehe. betul betul tuhh. tapi kalau nak cari y better payah juga kot kan ?

k_Own said...

kak ros : huuu betul juga cakap akak kan ? harap harap tuh bukan alasan sy kalau dalam perhubungan.. hehe

k_Own said...

biella : hehe jom kita bersyukur. yahoooo !

k_Own said...

niez : cehh mne de niez poyo ok. serius oke jeee. hehe

k_Own said...

imz : cute ek ? heheheh.

fatinazierah said...

cukuplah dengar sekali lagu ni..=p
dengar kali kedua rasa nk lempang pon ada..hahahahah

micky eyqa said...

xsume girlz mcm tue..