Thursday, January 6, 2011

Gathering bloggers ?



PROMOTE !

Perhimpunan pertama SB. harap semua dapat join. sapa yang confirm boleh anta msg kat no hp yang tertera di flyers atau no phone Naim Noor Alim = 0192080447 untuk memudahkan urusan pengiraan ahli yang join.

kalau takde sekurang-kurangnya 10 orang pada 26hb Januari 2011, event ini akan terbatal secara automatik. kehadiran selain dari SB jugak adalah amat di alu-alukan. ajaklah kengkawan korang kalau malu. takde hal admin jugak mungkin akan menjemput wartawan dari  Majalah Remaja untuk perjumpaan kita kali ni. kalau dapat la & kalau kawan kitaorang tu free.

Tentatif Program:
10.30 am: kumpul kat bowling
11.30 am: bowling jap reramai.
01.00 pm: makan time.
02.00 pm: Ice Breaking (beborak)
03.30 pm: bersurai

korang jugak tolong lah buat satu entri kat blog korang yang lawa tu utk menghebahkan pasal gathering ni yek.

*takde tajaan lagi untuk gathering kali ni. lain kali insyaAllah aku dapatkan tajaan.
Regards
Amal Abdul Rahman
0132950003

 Copy paste from Sahabat Bloggers !

Aduh nak pergi ke tak nih ? hujung minggu aku ada buat projek sikit dekat motor aku ! huhuu.. ye lahhhh, kalau aku pergi sane nanti. serius aku tak kenal sesape pun. kalau lah cik Zaty ada ? dah lama aku ajak die pergi sama sama. keberatan sungguh beb ! kalau aku pergi sana pun ? aku nak cakap ape je ? then dieorang nak ke kenal dengan aku ?

kalau lahh dieorang buat macam bloggers day out game ? confirm aku pergi. macam main paintball ke ? main futsal ke ?! pehh konpem aku tunjuk skill MESSI aku  nanti, then blogger blogger cun melecun mesti usha aku punyerrr ! hahaha. tak apa kalau dieorang buat lagi day out macam nih kan ? konpem aku tak TER agak-agak nak join aktiviti dieorang. kalau day out macam nih kan ? ntahh lahh beb ! nak je join. tapi tetap tapi.

lagi satu, aku nih di kira BLOGGERS juga ke ? haha budak budak mentah macam aku nih boleh pergi ke ? baru je setahun jagung dalam bidang nih, ber BLOGGING tuhhh... aku masih belajar-belajar untuk maju ke hadapan. siapa lah aku di mata blogger blogger yang lain kan ? alamak ter tunduk MALU depan dieorang.

cik Zaty awak bagi tak saya join dieorang ? haha...

sapa sapa yang nak pergi ? mehh contact aku. nak no tepon aku ? korang emel kan dekat aku ok ! erul_90@yahoo.com hehe....


p/s: dengar cerita dari dieorang, abg ben ashaari pun nak join juga ! woowww meletup tuhh. hehe




13 comments:

PutEr! =) said...

wah mcm2 lah skg nih =)

forever love said...

pergi jela..nie baru satu..ada lagi nanti..saba la..mne taw ada perlawanan paintball sahabat blogger ke..hehe..jom3..

Fatin Aliyya said...

mcm best jek.tp aku mcm x leh g jek

the garang said...

pegi lah bro.
aku pun tak kenal orang sangat. harap support ok. no fon aku dah ada kat situ. kalau takde geng meh join aku

-amal

hans said...

selamat bergathering

P/S : Bersama Hans di Restoran Keluarga Anda - Yankies Hut

aini kadir said...

ak der xajak pon keon.yela sape lah ak..huhuhu..sombong tol erul skang

k_Own said...

zaty : apa kata u duk Shah Alam gn i ? haaa cuti cuti je pun kan ? jom lah jom. hehe

k_Own said...

pu3 : hehe, bese lahh. x start lg kuliah. mengisi masa terluang aje. hehehe

k_Own said...

atiq : pehhh, nk juga main paintball. hehe

k_Own said...

amal : emmm, aduhhh cm ne nih ? sapa sapa nak teman aku ? haha

k_Own said...

ten yaya : ntah lahh, kalau ko g aku g nak ?

k_Own said...

hans : jom lahh. hehe

k_Own said...

iny : sukacita nye, jom lah iny. hehehe...