Thursday, January 13, 2011

The Choosen one ?

Ucapan anda..?

hari nih aku cuba nak balas apa yang telah di tag kembali oleh kengkawan blogger aku ! Thanks pada yang meng TAG aku, suka juga lak bila buat benda alah cm nih. tapi disebabkan aku macam tak ada masa nak membalas TAG korang, dengan mood yang hampeh tetiba. aku malas dengan serta merta. ok back to the point about TAG nih. 

Thanks pada pada yang tag aku. syok gilerrr babeng, babeng pun tak macam nih kot ?! HAHA. serius first time aku buat benda benda alahh nih. kalau diberi lagi peluang macam nih buat lagi dekat saya, serius saya betul betul teruja nak balas TAG korang tuhh. Thanks ok !

cerita sikit perihal hari ini ?

Hari nih adalah hari yang agak mencabar bagi aku. sebab banyak benda yang boleh bagi affect yang sangat ganas dekat hati ini. pehhh serius shit aku dah lama tak rasa down macam nih. ntah lahh, tapi aku tetap cool depan orang. yee memang aku bercakap macam nih ? kadang-kadang tersasul ,kadang-kadang tak betul, kadang-kadang aku ter salah situasi. aduhhh isu isu isu. HAHA. tapi aku tetap cool babehhh.

Berikan 4 ciri boy/gurl idaman untuk dijadikan husband/wife :

Am i sweet couple ?
Girl idaman ye ?
1. aku nak yang baik baik

2. aku nak yang seorang jaga hati aku, aku nih sensitif je lebih. HAHA !

3. aku nak yang sentiasa memberi perhatian dekat aku.

4. aku nak yang pandai masak dekat aku, kalau boleh nak ayam masak KICAP dan MERAH !

5. aku nak yang tak ada laki lain selain aku. jangan curang beb, lu nahas kalau curang dengan waaa ! 

6. aku nak yang jaga tingkah laku. tak kesah gedik ke tak. yang penting die nih sayang aku ! wowwww !

7. aku nak yang pandai bergaya macam YUNA, i like HER. ok then aku tak kesah die nih free hair ke tak ? yang penting jangan selekeh selekeh ! 

8. aku nak yang tak lawa sangat, pehh kalau lawa nanti ada saja yang nak usha die, tak mahu tak mahu beb !

9. aku nak yang pandai bercakap manis, nanti tiap tiap hari aku akan rasa tergoda aje dengan ayat manis die, baru aku tak usha yang lain kot ? HAHA

10. aku nak yang ada duet ? HAHA tak ada lahh, aku nak yang humble sikit, kalau boleh jangan ah kecoh sangat yang kita nih couple ke apa apa ok ? 


********************
I love u, yes u !

*******************

Berikan 1 tips untuk kekalkan relationship korang dengan partner korang :

Tips ?

ouhh tiada tips lahh brader ! satu je yang aku nak nasihat dekat korang yang couple couple tuhh, always trust to your partner. tak kesah lah yang die nih jauh di mata ke ? dan ingat yang mereka nih sentiasa dekat di hati. tuh yang korang kena percaya sangat. if terkantoi kan ? satu je aku minta. korang terus je putus tak payah nak pikir dalam dalam lagi. sebab trust tuh dah tiada dalam hati dieorang. memang jalan keluar die satu je ? putus lahhh beb, fikir apa lagi kan ? HAHAHA

dont love your partner 100%. seriously shit dont ! too dangerous.

Always ingat hukum karma, sebabnya kalau korang buat jahat dekat orang, pasti ada balasan yang setimpal dengan perbuatan kita. so jangan sesuka hati nak main kan perasaan orang !! bahaya beb bahaya tuhh, macam ayam melintas jalan je ? melolong je kan. silap silap boleh kantoi kan ? then macam tuh lah ayam. silap di langgar nye kereta. jangan jadi serperti ayam itu ! HAHA

Pernah anda jumpa doa perdekat jodoh & putus cinta..?

rasanya macam tak pernah ? 
tapi kan. aku sentiasa berdoa pada yang ESA, semoga aku dapat jodoh aku, yang baik baik tak nakal nakal. dan berharap ciri yang aku nak tuh ada pada bakal jodoh aku tuh. ye memang payah ? tapi bukan ke tuh juga semua usaha kita. harap-harap aku dapat lah apa yang di DOA kan. aku tahu Allah tuh maha adil. 

Letakkan 10 link pilihan anda & tell them that they have won this award

YOU ALL HAVE WON THIS AWARD !


p/s : no need to replay back, its up to u guys. HAHA. have fun guys...

12 comments:

shazika said...

hoi..tag aku yek..ooooo

Cik NurulZaty said...

hye

sedih bca ciri2 awk~ wuu

cam xde kt sy je kan..

btw

tq tag~

qiStina said...

haha tq tag weh! :P

eh, aku pandai masak ayam masak kicap. pass la cmni eh? haha :D

fatinazierah said...

uishh banyak benar ciri2 nih..hahah...ol de best la ye!!..
btw tq tag!!rajin aku jawab la ye..

cik DV said...

byk nye ciri2 gadis idaman

aini kadir said...

haha.byk jgk nk penuhi ciri2 tuh.saba..nnt der klpangn ak jawap:)

k_Own said...

azie : saja saja je nak men TAG ! hehe... x de apa nak update kot. haha

k_Own said...

cik zaty : kebanyakkan nye ada lah dekat awak. u nih pun. rsaw ye ? jgn ah tkot2 ok. hehe

k_Own said...

qis : hahaha. terer ke ? kena lawan gn zaty dulu ok. hehe

k_Own said...

ten : hehe mesti ah banyak ten. ciri ciri kan ? awat x de lak kan ? hahaha..

k_Own said...

kak wanie : mesti lah banyak. hehe

k_Own said...

iny : mesti banyak ok. hehehe. btw x kesah pun nak join ke tak hehe ?