Thursday, January 13, 2011

BLOGGER GEGARKAN 'U'


tertarik nak join segmen abang ben nih ! yeahhh, sapa blogger yang tak kenal abang ben nih ? fuhh ntah lahh, even aku yang baru je ber BLOG still mampu kenal sapa tuh abang ben. tak kenal ke ? aduhh jom lah kenal dengan abang ben nih. jom jom klik sini : Abang Ben

tetibe lak nak join kan ? HAHA biasa lah saja boring lepas balik kelas dan petang nih aku ada LAB pulak. so apa lagi update je lah blog nih. so sapa sapa yang nak join abang ben ? apa lagi jom lahh. tiada paksaan untuk sesiapa. tak rugi apa apa pun, kalau ada peluang may be abang ben akan promosi kan blog korang ? mana nak tahu kan ?

ok segmen nih senang je, macam yang tajuk entry nih BLOGGER GEGARKAN 'U' sebenarnya lebih kepada nak kenal kan semua blogger yang masih di Universiti. tuhh je. so sapa sapa nak join ? jom lahh. seperti kata MUZZ  yang aku sekarang dah MARKET ?? HAHA muzz dah buat aku kembang beb !

nak join kan ? just lengkap kan segmen ini dengan soalan yang di beri  : 

1. belajar mana ? jurusan ? tahun ?
  • I'm currently masih belajar di UiTM, Shah Alam, ( Universiti ini tolong MELAYU ) 
  • betul betul sedang berusaha nak mengengam segulung sijil Bachelor (hons) Mechanical Engineering. sedang berada di sem yang ke-4  
2. Asal mana ? umur ?
  • sekarang umur ku sudah mencecah 20 an, so sweet 20. haha. dilahirkan pada 15 May 1990, di Kuala Lumpur, percaya x percaya aku dh anggap aku nih orang PERAK ! nk tahu kenapa ? sbb aku duduk kat perak sejak aku berumur 5 tahun lagi ? so sudah 15 tahun kan di perak. I am PERAKIAN ! 
3. kenapa amik jurusan itu ?
  • aku ambil kos nih pun sebab, tuhh sememang nya cita cita aku dari kecil, nak jadi seorang ENGINEER yang berjaya. boleh punyerrr !
  • sangat suka kan pelajaran tentang MATH, sbb MATH tak perlukan kreatif yang tinggi tinggi, korang cuma perlu fikir macam mana nak selesaikan masalah. its so easy !
4. cita cita ?
  • ringkas je, aku nak jadi manusia yang berguna yang mampu berbakti pada ibu bapa dan negara.
p/s : so simple right ? then lepas tuh korang pergi lah ke blog abang ben supaya abang ben leh pergi usha apa yang korang tulis tuh ok ! hehehe... byeeee....

31 comments:

naem glizzy said...

header baru eh?:P haha semoga berjaya!!kem salam kat abang benn yaw!~

cik DV said...

lepas wat nih..ape yg akan terjadi?ade kumpul2 ker?

As Yusra said...

waaa...na jOin gak bOle ke.?? ^_____^

k_Own said...

kak naim : hehehe header baru tuhh. just tak nak letak pic je. haha

k_Own said...

kak wanie : may be die akan siar kan apa yang kita dh sertai, rajin kot abang ben nih. hehe

k_Own said...

as asyura : nk join ? boleh je. jomm. hehe

hans said...

owh
budak chemical rupanya

Jom Baca Kisah Aksi Wheelie Terbaik Di Hadapan Lampu Isyarat Pintu Pagar Belakang Uitm Sebentar Tadi! Hahahahaha!

Lulu caldina said...

Study bebaik..ngee..
Good luck..

areteacar said...

baiknya cita-cita. anak soleh :) bagus2!!

k_Own said...

hans : budak mechi lah. hehe

k_Own said...

lulu : ye ye stdy bek bek punyerr. hehe

k_Own said...

areteacar : mesti kne ada cita cita yang murni tikah. hehehe

puteri cahaya. said...

Singgah sini dik!.. G.Luck ye!!.. yes!!.. UITM - universiti ini tolg org melayu.. hehehehe.. apepn, meh gegarkan blog akak kat sini http://ainblogger.blogspot.com/2011/01/blogger-gegarkan-u.html

nak meriahkan followers awak juga dear!..

k_Own said...

akak puteri : wahhh, akak pun orang UITM ! best best. hehe. thanks kak.

Nour Akmal said...

UiTm: Universiti ini Tolong Melayu..
UM: Universiti Merapu.
UPM: Universiti Penuh Manusia.
USM: Universiti Suka Makan

huhuhu..just joke..
gud luck..

usha2 la blog sy: http://kechik-molek.blogspot.com/2011/01/segmen-blogger-gegarkan-u.html

yatie's EPISODE said...

hye. i'm from uitm too. (:
follow ur blog. :D

AMI.FAHMI said...

kecoh laa sial jumpa budak sekola dalam ni. shit. hahaha

Innanie | Ariffin said...

salam. singgah blog sy gak jom!

niesz said...

ade penah jumpe niesz x..hehe..fac kite nk dekat da..niesz dulu fac FSKM..bachelor statistics..hehe..slam kenalan..gud luck awk..niesz follo cni.. :)

!!- a.y.u -!! said...

hai hai hai dak uitm!!! hihihi.. my kolej dkt ngn ur fac.. hahaha...

hans said...

owh....hahaha
lupa2

P/S : Bersama Hans Menikmati Aneka Masakan Berasaskan Telur Di Kampung Kuantan

PinQib said...

wah. jauh nye. uitm SA.
ak kedah jer

|I love BADANG|Siapa RAGAD WALEED AL KURDI? |

k_Own said...

yatie : serius u dari uitm ? nih leh ngorat nih ? haha..

k_Own said...

kamal : wahh tak sangka sebegitu umpaan nye ye ?

k_Own said...

fahmi : gempak syial jumpe luu. haha

k_Own said...

inanie : haiii !

k_Own said...

ayu : serius ? apa lagi jom i belanje u dkat DC HAHAHA ! last last kena marah dgn awek daaa. hehe

just joking babehh..

k_Own said...

pinqib : hehehe sekarang blaja dkat kdah ? ok ape..

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben... (^_^)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

k_Own said...

salam ziarah juga !

ain revival said...

eh eh..saye bdak uitm shah alam gak!!
huhu