Wednesday, December 8, 2010

Yayy d IPOH dahh ?

heyy keon asal ko excited gila nih? ipoh je pun kan ?

hehe, bukan sebab apa pun pasal ipoh nih haa ? just esok aku dan kawan kawan aku nak pergi keluar dari PERAK je nih. hehehe. tak sabar aku nak menunggu hari esok ?

esok kau nak pergi mana ?

emmm nak pergi mana ya ? kawan kawan aku kata nak pergi PENANG je pun. ntah ada apa kat sana kan ? mengikut info info yang ada kat aku kan ? ada PESTA PENANG ! pehhh, tak pernah aku pergi pesta nih. ada apa je ye ? tahun sebelum sebelum nih pernah juga dengar konsert konsert ada kat sana ? pehhh kalau lah ada kan ? aku nak dengar lagi band HUJAN perform. dah lama beb tak dengar band nih LIVE ! serius shit sedap duhhh, try lah korang ! hehehe

berapa hari nak pergi sana ?

aku nak pergi sana 2 ari plus aku dapat jumpa dengan si dia nih zaty ! lama dah kitaorang tak berjumpa. i guess about 5 month, pehhh rindu siot, hanya tuhan saja yang tahu apa yang ada dalam hati aku sekarang nih duhhh ! rindu sangat. hahaha. dah sampai dah die punya kegelian ! ok ok im control now ! harap harap aku dapat lah pergi jumpa dengan si dia ! hehehehe.....


dengan siapa nak pergi sana ?

 kalau aku sebut pun, macam kenal kan ? emmm. dengan si baen , pejai , kemal , wan , kamil dan ramai lagi lahh. hehehehe..

ok lah guys. out dulu, de hal lah pula. aku online dekat CC je kot. ok cukuplah merapu tuhh !

3 comments:

mohamad muzaKKir said...

eleh k-orn.. trun kulim la klo anak jantan.. hahaha..

k_Own said...

hahaha. nnt nnt ! tnggu aku kje. haha

k_Own said...

hehehe sy x berani janji.

yu huuuuu !