Sunday, December 19, 2010

This man is so FAGGOT

What a shock confession !

Semoga manusia di atas ini diberi petunjuk oleh Allah yang maha esa. Jangan biarkan diri dia betul-betul terpesong, moga-moga ada juga pihak yang memberi perhatian terhadap berader di atas nih. Aminnn....

Syukur ada yang prihatin dari pihak JAKIM


ALOR SETAR: Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Seri Jamil Khir Baharom mengarahkan Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) memantau kegiatan kumpulan pengamal seks songsang, termasuk gay yang kini semakin berani mempromosikan gaya hidup itu secara terbuka di alam siber.Beliau berkata, kegiatan tidak sihat itu perlu dipantau dan diambil tindakan tegas kerana perbuatan kumpulan terbabit boleh mencemarkan kesucian agama Islam dan dikhuatiri ramai yang lemah pegangan agama mudah terpengaruh. Berita penuh : klik di sini

untuk peringatan :  


"Dan Nabi Luth juga (Kami utuskan). Ingatlah ketika ia berkata kepada kaumnya: Patutkah kamu melakukan perbuatan yang keji, yang tidakpernah dilakukan oleh seorang pun dari penduduk alam ini sebelum kamu?. Sesuangguhnya kamu mendatangi lelaki untuk memuaskan nafsu syahwat kamu Dengan meninggalkan perempuan, bahkan kamu ini adalah kaum yang melampaui batas."
(Surah Al- `Araf: 80 - 81)

Adakah kita mahukan azab seperti kaum-kaum yang terdahulu ? tentu kita tak mahu ! " kerana nila setitik rosak susu sebelanga" fahami lah peribahasa nih guys. Disebabkan die seorang, maka ramai yang akan cuba mengikuti fahaman macam nih. Aduhhh sick of it, kenapa lah manusia suka sangat ikutkan nafsu, even kadang-kadang aku pun selalu ikutkan nafsu amarah, nafsu shopping dan bermacam-macam nafsu. Tapi dia nih dah tahap berani sampai menunjukkan diri dia adalah seorang yang GAY ! teruk sangat dah nih. Kita yang kat luar, then still straight jangan lah mudah terpengaruh dengan dakyah-dakyah yang songsang. Minta-minta lah dijauhkan dari perkara-perkara macam nih.

So bagi aku, kita jangan lah perangi orang macam nih. Tapi perangi perbuatan dia, kita still boleh ubah manusia macam nih. Tapi secara yang berhemah, jangan lah pulak ada segilintir kita yang nak pergi bunuh dia ? jangan sesekali. Matlamat menghalalkan cara ! marilah ramai-ramai doakan brader di atas nih ! amin....


p/s : Ikut hati mati, ikut rasa binasa bermaksud orang yang hanya memperturutkan kata hati saja tanpa menggunakan akal fikiran maka dia akan gagal dalam kehidupannya. fikir-fikirkan lahh !

No comments: