Sunday, December 26, 2010

Pantun untuk MALAYSIA !

jomm tengok !

aku nak duduk depan penyokong Ultras Malaya

Malaysia malam nih akan berlawan dengan Indonesia, kali nih aku dan abang-abang aku akan menyokong Malaysia dari sana ! yeahhhh, ko tunggu lah Indonesia. ada kejutan buatmu. hahaha ( gelak jahat baik punyerrr) semangat kot nak pergi Stadium Bukit Jalil, pada sesiapa yang tak dapat pergi Bukit Jalil, korang boleh tengok dekat TV kan ? jangan sedih-sedih tau, yang pasti korang menyokong Malaysia ! 


malam nih aku predict, Malaysia akan menang dengan Indonesia, dan keangkuhan korang terhadap kemenangan 5-1 tuh bukan penentu kejayaan korang Indon ! kali nih Malaysia betul-betul berubah beb, korang tunggu je lahhh, then Malaysia, korang kena menang juga aku tak kira ! Malaysia menang 2-0..... yeahhhhh............

Malaysia u can do it, nih pantun untuk korang !


Kejor malaysia kejor slogan kami,
ole2 Malaysia sudah mali,
Putih biru merah warna negara,
semangat juang ada pada kami...

langkah kami langkah harimau,
siapa datang akan kami tentang,

kami tempor habis-habisan,
kami perak darul ridzuan... opssssssss....... hehehe...

........(ciplak dari lgu kome....)

10 comments:

muzakkir said...

lu jgn over eksited sgt bro.. hahaha gua lempang nak?

Nurul Zaty said...
This comment has been removed by the author.
hans said...

malam nih kita tgok harimau membaham garuda atau garuda yang mematuk harimau

P/S : Drama Antara Garisan Memang Layak Ditabalkan Drama Terbaik Anugerah Skrin 2010

zati azman said...

okay , jeles :/

k_Own said...

muz: waa ter excited semalam. gle babeng ahhh waa ckp. cm x cye je malaysia menang ! havoc gle beb. haha

k_Own said...

zaty: mesti ah semangat ! gile gile punye semangat nih ! yeyehhhh.....

k_Own said...

Hans: mesti ahh Malaysia menang. kan dh ckp dh. hehehe

k_Own said...

zaty A: wahh u, jgn ah jeles. k2 nnt kite g ah sme2. hehehe

zati azman said...

kemana Indon ? style lah kalau you nak belanja tiket kan , haha

Farhana Sahri said...

ola2 Malaysia suda mali..hehe...cm comel je ayt 2...